Ντανίλ Μεντβέντεφ: «Θα πεθάνει τενίστας στο US Open, θα το δείτε»

Ντανίλ Μεντβέντεφ- US Open: «Ένας τενίστας θα πεθάνει και θα το δείτε» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έφτασε στα ημιτελικά του US Open νικώντας τον Αντρέι Ρούμπλεφ, αλλά όπως είπε οι συνθήκες ζέστης και υγρασίας που επικρατούσαν στο ματς, θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο κάποιου παίκτη. 

Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ, φάνηκε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, αλλά νίκησε τον αντίπαλό του με 6-4, 6-3, 6-4 χτες. «Ένας παίκτης θα πεθάνει και θα το δείτε» είπε στην κάμερα κατά τη διάρκεια του αγώνα του US Open στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα, βίντεο από τον αγώνα τον απαθανατίζουν στα breaks να βάζει στο κεφάλι του παγωμένες πετσέτες, ενώ ζητά από υπεύθυνο δύο μπουκαλάκια παγωμένο νερό. 

Στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο και, όπως επισήμανε, «δεν είναι από τον ήλιο, αλλά από τις συνθήκες που επικράτησαν». 

«Με αυτές τις συνθήκες υποφέραμε και εγώ και ο αντίπαλός μου. Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας. Μετά το τέλος του πρώτου σετ πραγματικά δεν μπορούσα να εστιάσω στο μπαλάκι. Έπαιζα με το ένστικτο. Και οι δυο μας είμαστε πολύ κουρασμένοι» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του. 

Ο Μεντβέντεφ αντιμετωπίζει στη συνέχεια τον Κάρλος Αλκαράθ, αφού ο υπερασπιστής του τίτλου κέρδισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-3, 6-2, 6-4.

Ο Τζόκοβιτς που διεκδικεί τον 24ο μεγάλο τίτλο που αποτελεί ρεκόρ, αντιμετωπίζει τον νεαρό Αμερικανό Μπεν Σέλτον σήμερα.

Με πληροφορίες του BBC

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ