Νίκος Τσουμάνης: Τα τελευταία μηνύματα πριν αυτοκτονήσει- «Σε ικετεύω, δεν έχω άλλη επιλογή»

Νίκος Τσουμάνης: Τα τελευταία μηνύματα πριν αυτοκτονήσει- «Σε ικετεύω, δεν έχω άλλη επιλογή» Facebook Twitter
0

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα τελευταία μηνύματα του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, λίγες ημέρες πριν αυτοκτονήσει.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του και δεμένος με tire up, το πρωί της Τρίτης 5 Οκτωβρίου. Το όχημά του ήταν σταθμευμένο στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής, ο θάνατος του 31 ετών ποδοσφαιριστή ήταν ασφυκτικός και προήλθε από περίδεση τραχήλου με τρεις βρόγχους, καθένας από τους οποίους είχε δημιουργηθεί από ταινίες tire up. 

Τη σορό του εντόπισαν ψαράδες που ειδοποίησαν τις Αρχές, ενώ την προηγούμενη μέρα είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του όταν οικείοι τον αναζητούσαν και δεν τον έβρισκαν.

Η εκπομπή «Δίκη στο Open» δημοσιοποίησε μηνύματα που έστειλε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήταν σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση και ένιωθε μεγάλη πίεση. Τα μηνύματα βρέθηκαν στα χέρια της Αστυνομίας μετά την έρευνα που έγινε στο κινητό του.

Σε κάποια μηνύματα γράφει:

  • «Σε ικετεύω, δεν έχω άλλη επιλογή. Αν δεν βρούμε αυτά τα χρήματα, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω», αναφέρει σε μήνυμα με προπονητή που δεν κατονομάζεται.
  • «Κόουτς, αλήθεια κλαίω, σε εκλιπαρώ! Δεν έχω άλλη λύση αν στραβώσει. Μια λύση έχω αν στραβώσει. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω...», γράφει σε άλλο.
  • «Αρχίζω και γέρνω προς την απόφαση που δεν ήθελες να πάρω...», αναφέρει σε τρίτο μήνυμα.
  • «Σβήσε όλα τα μηνύματα, γιατί σε λίγες μέρες θα ψάξουν το κινητό μου σε λίγες μέρες», λέει σε άλλο μήνυμα.

Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό ενώ παλιότερα φόρεσε τις φανέλες του Άρη, του Απόλλωνα Πόντου, της Βέροιας, του Πανθρακικού, της Ξάνθης και άλλων ομάδων.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ