Νεκρός ο Άντονι Γκράντι, πρώην παίκτης της ΑΕΚ

Νεκρός ο Άντονι Γκράντι, πρώην παίκτης της ΑΕΚ Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός πρώην μπασκεμπολίστας της ΑΕΚ, Άντονι Γκράντι βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 40 ετών.


Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσω Twitter από τον άλλοτε προπονητή του, Αρτς Μίλερ. Λεπτομέρειες για το θάνατο του 40χρονου αθλητή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Ο Γκράντι πέθανε ανήμερα των γενεθλίων της μητέρας του και το μόνο που αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ είναι πως ενεπλάκη σε κάποιον καβγά, χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Γκράντι, φρεσε την φανέλα του Πανελληνίου (2007-09), της ΑΕΚ (2010-11) και της Καβάλας (2012-13) κι είχε αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα (2007-09).

«Είναι τόσο σκληρό να μαθαίνω πως ένας από τους καλύτερους παίκτες μου είναι νεκρός (...) Απόλυτος Warrior και ένας από τους πιο ατρόμητους που συνάντησα ποτέ», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μίλερ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του.

Με πληροφορίες από gazzetta / aek365

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ