Νέα επένδυση από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς- Απέκτησε ποσοστό των Boston Red Sox

Νέα επένδυση από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς- Απέκτησε ποσοστό των Boston Red Sox Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απέκτησε ποσοστό της ομάδας μπέιζμπολ Boston Red Sox.

 

Η Fenway Sports Group, στην οποία ανήκει η συγκεκριμένη ομάδα του MLB, όπως και η ποδοσφαιρική ομάδα της Λίβερπουλ, πρόσθεσε τον Τζέιμς ως εταίρο. Η συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί από την MLB, την επαγγελματική λίγκα του μπέιζμπολ.Δεν έχει γίνει γνωστό το ποσοστό των μετοχών της FSG που απέκτησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος ήδη κατείχε το 2% της Λίβερπουλ, από το 2011.

 

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη νίκη των Los Angeles Lakers κόντρα στους Minnesota Timberwolves, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είπε: «Πρώτα από όλα είναι σημαντικό να είμαι στην FSG, έχουν κάνει τόσο σπουδαία πράγματα».

 

Ο σταρ του ΝΒΑ επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και ο συνεταίρος του, o επιχειρηματίας Μάβερικ Κάρτερ θα γίνουν οι δύο πρώτοι μαύροι που θα είναι στην ομάδα ιδιοκτησίας της FSG. «Αυτό δίνει σε ανθρώπους σαν εμένα ελπίδα και έμπνευση ότι μπορούν να βρεθούν και εκείνοι σε μία τέτοια θέση. Ότι αυτό μπορεί να γίνει», δήλωσε.

 

«Είναι μια σημαντική ημέρα για μένα, την οικογένειά μου, τον συνεταίρο μου Μάβερικ Κάρτερ. Είναι κάτι εκπληκτικό για μένα να μπορώ να συνεχίσω να επεκτείνω το χαρτοφυλάκιό μου και στο μπέιζμπολ», συμπλήρωσε ο Τζέιμς και πρόσθεσε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή των επενδύσεών του σε ομάδες. Ο απόλυτος στόχος του είναι να αποκτήσει μια ομάδα του ΝΒΑ.

 

«Ο στόχος μου είναι να γίνω ιδιοκτήτης μιας ομάδας ΝΒΑ. Έχω τόσα πολλά να δώσω στο παιχνίδι. Ξέρω τι απαιτείται για να κερδίσεις σε αυτό το επίπεδο. Αναγνωρίζω το ταλέντο και ξέρω πώς να διοικήσω μια επιχείρηση. Αυτός είναι ο στόχος μου», τόνισε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.Με πληροφορίες από CNN

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ