NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ ανοίγουν κερκίδες για εμβολιασμένους φιλάθλους

NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ ανοίγουν κερκίδες για εμβολιασμένους φιλάθλους Facebook Twitter
0

Οι εμβολιασμένοι φίλαθλοι του NBA θα έχουν σύντομα τις δικές τους ειδικές θέσεις στα παιχνίδια των Μαϊάμι Χιτ.

Το Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει δύο τμήματα στις κερκίδες για τους πλήρως εμβολιασμένους φιλάθλους ξεκινώντας από το παιχνίδι της 1ης Απριλίου εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Πρόκειται για την πρώτη ομάδα του ΝΒΑ που αποκάλυψε ένα τέτοιο σχέδιο, αν και πιστεύεται ότι και άλλοι σύλλογοι εργάζονται σε παρόμοια μέτρα.

Θα εξακολουθούν να απαιτούνται μάσκες, ακόμη και για τους εμβολιασμένους φιλάθλους, αλλά οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης (social distancing) θα είναι ελαφρώς χαλαροί σε αυτά τα τμήματα.

NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ ανοίγουν κερκίδες για εμβολιασμένους φιλάθλους Facebook Twitter

Το NBA ανακοίνωσε στις ομάδες την περασμένη εβδομάδα ότι τέτοια τμήματα θα επιτρέπονται, υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και σύμφωνα με τις τοπικές και πολιτειακές οδηγίες υγείας και ασφάλειας.

Εάν κάποια από τα τμήματα που παρέχονται από ομάδες περιλαμβάνουν θέσεις σε απόσταση 30 μέτρων από το γήπεδο, οι φίλαθλοι σε αυτές τις θέσεις θα πρέπει να κάνουν ένα τεστ PCR δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι ή μια εγκεκριμένη δοκιμή αντιγόνου (Rapid test) την ημέρα του παιχνιδιού.

«Υπάρχει ήδη η αίσθηση ότι τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και πηγαίνουν σε πολύ πιο θετική κατεύθυνση», δήλωσε ο προπονητής των Χιτ Έρικ Σποέλστρα και συνέχισε: «Θυμάμαι εκείνα τα πρώτα ζευγάρια παιχνίδια που είχαμε στις αρχές της χρονιάς όταν δεν υπήρχε κυριολεκτικά κανένας εδώ, αυτή ήταν μια παράξενη εμπειρία».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM