NBA: Ο Τζα Μοράντ κατηγορείται πως γρονθοκόπησε 17χρονο και έβγαλε όπλο- Σε παιχνίδι στο σπίτι του

NBA: Ο Τζα Μοράντ κατηγορείται πως γρονθοκόπησε 17χρονο και έβγαλε όπλο- Σε παιχνίδι στο σπίτι του Facebook Twitter
EPA/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT
0

Αυξάνονται οι κατηγορίες εναντίον του παίκτη του NBA, Τζα Μοράντ, που κατηγορείται τώρα ότι γρονθοκόπησε 17χρονο και έστρεψε όπλο προς το μέρος του, στη διάρκεια αγώνα.

Σε ξεχωριστά περιστατικά που καταγγέλθηκαν στην αστυνομία το περασμένο καλοκαίρι, ο σταρ των Grizzlies φέρεται να διαπληκτίστηκε με έναν φύλακα ασφαλείας σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου και να έβγαλε όπλο σε έναν έφηβο τον οποίο είχε χτυπήσει στο κεφάλι κατά τη διάρκεια διαμάχης στο σπίτι του. 

Ο επικεφαλής της ασφάλειας ενός εμπορικού κέντρου στο Μέμφις είπε στην αστυνομία ότι ο Μοράντ τον «απείλησε» κατά τη διάρκεια ενός καβγά σε χώρο στάθμευσης το καλοκαίρι, σύμφωνα με τα αρχεία που εξασφάλισε η Washington Post.  Είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι ένα μέλος της παρέας του Μοράντ τον χτύπησε στο κεφάλι. 

Δεν έγιναν συλλήψεις για τη συμπλοκή. 

Σε ξεχωριστό περιστατικό τέσσερις ημέρες αργότερα, ο Τζα Μοράντ κατηγορήθηκε ότι γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο κεφάλι έναν 17χρονο κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού στο σπίτι του 23χρονου. 

Ο Μοράντ και ένας φίλος του χτύπησαν τον ανήλικο αρκετά δυνατά με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και τον άφησαν με ένα «μεγάλο καρούμπαλο» στο πλάι του κεφαλιού του.

Ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι ο Μοράντ μπήκε στο σπίτι του και ξαναβγήκε με το χέρι του πάνω σε ένα όπλο που φαινόταν στη ζώνη του παντελονιού του. 

Ο Μοράντ, από την πλευρά του, είπε ότι ο έφηβος ήταν εκείνος που του επιτέθηκε, πετώντας μια μπάλα στο κεφάλι του και κατευθύνθηκε προς το μέρος του, και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα. «Η μπάλα ήταν για μένα το πρώτο χτύπημα», είπε στις αρχές.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο 17χρονος - κορυφαίος παίκτης μπάσκετ στην περιοχή - έφυγε από το σπίτι του φωνάζοντας: «Θα επιστρέψω και θα ανάψω αυτό το μέρος σαν πυροτέχνημα». 

Ο Μοράντ υπέβαλε αργότερα αναφορά στην αστυνομία σχετικά με το σχόλιο του αγοριού, λέγοντας ότι η οικογένειά του είχε απειληθεί. 

Οι εισαγγελείς της κομητείας Σέλμπι αρνήθηκαν να απαγγείλουν κατηγορίες λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, δήλωσε εκπρόσωπος στην Washington Post. 

Ο 17χρονος, ωστόσο, μηνύει τον Μοράντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ