Μουντομπάσκετ 2019: Επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΟΚ στην FIBA για τη διαιτησία στο Τσεχία - Ελλάδα

Μουντομπάσκετ 2019: Επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΟΚ στην FIBA για τη διαιτησία στο Τσεχία - Ελλάδα Facebook Twitter
EPA
0

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η ΕΟΚ στην FIBA εκφράζοντας παράπονα «για τη συνολική διαιτησία του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ειδικά του αγώνα Τσεχία – Ελλάδα». 

Στην επιστολή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ζητάει «την άμεση αποπομπή εκείνων που είναι υπεύθυνοι για τους ορισμούς και τη διαιτησία» αλλά και την λεπτομερή εξέταση του αγώνα Ελλάδα - Τσεχία. 

Σήμερα η Εθνική Ελλάδος επικράτησε της Τσεχίας με 84-77 αλλά δεν κατάφερε να πάρει την απαραίτητη διαφορά για να μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση Μουντομπάσκετ.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή της ΕΟΚ προς την FIBA:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διαμαρτύρεται για τη συνολική διαιτησία του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ειδικά του αγώνα Τσεχία – Ελλάδα.

Ζητάμε την άμεση αποπομπή εκείνων που είναι υπεύθυνοι για τους ορισμούς και τη διαιτησία. Ζητάμε επίσης λεπτομερή εξέταση του βίντεο του αγώνα παρουσία εκπροσώπου μας και την δημοσιοποίηση των συμπερασμάτων.

Τέτοια ύποπτη διαμόρφωση αποτελέσματος αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ.

Ζητάμε την άμεση λήψη μέτρων και την προβλεπόμενη από τους κανονισμούς απόδοση δικαίου και την άμεση παρέμβασή σας».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ