ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μουντιάλ 2022: Η ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι μετά τον τελικό πρώτη σε likes στο Instagram - Ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Messi Facebook Twitter
Φωτ.: Instagramm
0

Ο Λιονέλ Μέσι, εκτός από τα ρεκόρ εντός γηπέδου, τώρα μετρά ρεκόρ και ψηφιακά. 

Η πρώτη ανάρτησή του μετά το θρίαμβο του Κατάρ, όπου σηκώνει το κύπελλο, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής και μέσα σε ένα 24ωρο σχεδόν 50 εκατομμύρια likes.
 

Κάπως έτσι η ανάρτηση αυτή με τον ευτυχή Μέσι να σηκώνει το κύπελλο και τη λεζάντα «CAMPEONES DEL MUNDO!!!!!!!» (Παγκόσμιοι Πρωταθλητές), ξεπέρασε σε λάικς τη φωτογραφία της Άνι Λίμποβιτς με τον ίδιο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζουν σκάκι, σύμφωνα με το ESPN.

Το ποστ εκείνο που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό του ο Πορτογάλος σταρ έχει 42.000.000 likes, αριθμός που έως και πριν από λίγες ώρες το καθιστούσε το κορυφαία σε likes από άνθρωπο του παγκόσμιου αθλητισμού. 

Λίγες ώρες μετά, ο Μέσι έκανε και νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά απλώς χαμογελαστός, αλλά και πάλι με το παγκόσμιο τρόπαιο στα χέρια, στην πτήση της επιστροφής στην Αργεντινή. Το νέο ποστ είχε μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (μόλις) 27 εκατομμύρια likes. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ