Μήνυση κατά της Αντιεισαγγελέα κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος

Μήνυση κατά της Αντιεισαγγελέα κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος Facebook Twitter
1

Μήνυση στην Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Πόπη Παπανδρέου κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος που είχε κριθεί προφυλακιστέος για τα στημένα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας αποφυλακιστεί πλέον, κατηγορεί την αντιεισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας και κάνει λόγο στη μήνυση του για καλοστημένη σκευωρία με στόχο «να μην ασχοληθεί ο κόσμος με το μνημόνιο αλλά με τον Μπέο και τα "στημένα" και να προβληθούν ο Υπουργός και η μηνυόμενη Εισαγγελέας».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM
Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Αθλητισμός / Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Η Τσεπνγκετίτς σημείωσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαραθωνίου τον Οκτώβριο του 2024 στο Μαραθώνιο του Σικάγο, τερματίζοντας σε 2 ώρες, 9 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ σχεδόν κατά δύο λεπτά
LIFO NEWSROOM