Μήνυση Αντετοκούνμπο σε Αμερικανό που πουλούσε μπλουζάκια «Greek Freak»

Μήνυση Αντετοκούνμπο σε Αμερικανό που πουλούσε μπλουζάκια «Greek Freak» Facebook Twitter
EPA
0

Μήνυση σε βάρος Αμερικανού στην Πενσυλβάνια κατέθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς πουλούσε είδη ένδυσης με την υπογραφή «Greek Freak».


Ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA κατηγορεί τον Τζίντερ Μπόγκαλ, ο οποίος πουλά είδη ρουχισμού εμπνευσμένα από τους παίκτες του NBA, ότι προσπαθεί να επωφεληθεί από την υπογραφή σήμα κατατεθέν «Greek Freak» το οποίο είχε καταχωρηθεί πέρυσι, χωρίς να έχει τη σχετική άδεια.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, ο Μπόγκαλ ενήργησε κακή τη πίστει «με σκοπό να δημιουργήσει σύγχυση και να παραπλανήσει τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι αγοράζουν προϊόντα που συνδέονται ή επικυρώνονται από τον Γιάννη Αντετοκούμπο, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς παίκτες του NBA».


Ο Αντετοκούνμπο στην αγωγή του υποστήριξε επίσης, ότι ο Μπόγκαλ δεν απάντησε στην επιστολή που του έστειλε στις 3 Μαΐου στην οποία του ζητούσε να σταματήσει την παράνομη πώληση των προϊόντων.


Ο «Greek Freak» αξιώνει αποζημίωση τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς ο Μπόγκαλ φέρεται να τοποθετούσε το πρόσωπο του Αντετοκούμπο επάνω σε μπλουζάκια και προϊόντα τα οποία πωλούσε με έκπτωση στους οπαδούς των Bucks.

Με πληροφορίες από Reuters

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ