Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

Το μήνυμα της Αν Χάθαγουεϊ στον «μεγαλύτερο θρύλο», Ρότζερ Φέντερερ- Με φόντο και την Μαρία Κάλλας

Το μήνυμα της Αν Χάθαγουεϊ στον «μεγαλύτερο θρύλο», Ρότζερ Φέντερερ- Με φόντο και την Μαρία Κάλλας Facebook Twitter
0

Έχει κάποιο κοινό ο Ρότζερ Φέντερερ με την Μαρία Κάλλας ή τους Beatles; Για την Αν Χάθαγουεϊ ναι. Γιατί η ηθοποιός επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα στον Ελβετό από έναν θρυλικό χώρο, με τις φωτογραφίες μεγάλων μορφών γύρω της. 

Πολλοί είναι οι διάσημοι που «υποκλίθηκαν» στον Ελβετό ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση έχοντας γράψει ιστορία στο τένις, ενώ κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος βλέποντας τα δάκρυα τόσο του ίδιου, όσο και του Ραφαέλ Ναδάλ, στο τελευταίο ματς του. 

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να συγχαρούν τον Ρότζερ Φέντερερ για την πορεία του ήταν και η Αν Χάθαγουεϊ. 

«Γεια Ρότζερ, Άνι εδώ. Ήθελα απλά να πω συγχαρητήρια», λέει στην αρχή του βίντεο η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. «Είμαι στο Carnegie Hall αυτή τη στιγμή, ένα σπουδαίο και θρυλικό χώρο και είμαι σε αυτό το διάδρομο με τις φωτογραφίες όλων αυτών των θρύλων», λέει ενώ γυρίζει το κινητό της και φαίνονται φωτογραφίες από των Beatles μέχρι της Μαρία Κάλλας. 

«Δεν ξέρω ποιοι είναι», λέει σε κάποιο σημείο, δείχνοντας μια φωτογραφία πίσω της. «Και δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να πω συγχαρητήρια σε εσένα, τον μεγαλύτερο θρύλο. Απόλαυσε το», καταλήγει. 

Η Αν Χάθαγουεϊ έχει γνωριστεί με τον Ρότζερ Φέντερερ και μάλιστα εμφανίστηκαν μαζί σε διαφήμιση για την προώθηση του ελβετικού τουρισμού. 

Η ηθοποιός ήταν ένας από τους πολλούς που ύμνησαν την καριέρα του Ρότζερ Φέντερερ, στο βίντεο που ετοίμασε η ATP. Μεταξύ άλλων, σε αυτό μίλησαν ο πρωταθλητής του NFL Τομ Μπρέιντι, οι Ολυμπιονίκες Λίντσεϊ Βον και Μικαέλα Σίφριν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ποδοσφαίρου Γερμανίας, Τόνι Κρόος, αλλά και ο σταρ του NBA Ντιρκ Νοβίτσκι. 

Αθλητισμός
0

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ