Μετά το άγαλμα του Ιμπραΐμοβιτς βανδάλισαν και κτίριο του στη Στοκχόλμη

Μετά το άγαλμα του Ιμπραΐμοβιτς βανδάλισαν και κτίριο του στη Στοκχόλμη Facebook Twitter
0

Η είδηση ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απέκτησε μετοχές της Χάμαρμπι, μίας από τις πιο «μισητές» ομάδες για τους φιλάθλους της Μάλμε, προκάλεσε αντιδράσεις. Mετά την προτομή του, άγνωστοι βανδάλισαν και την πρόσοψη κτιρίου στο κέντρο της Στοκχόλμης, που ανήκει στον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Η σουηδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι το κτήριο που ανήκε στο διεθνή επιθετικό βανδαλίστηκε και τα ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες, όπου στην κεντρική είσοδο έχει γραφτεί με σπρέι η λέξη «Ιούδας».

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την Τετάρτη ότι ο Ιμπραΐμοβιτς έχει αποκτήσει μετοχές της Χάμαρμπι, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση οπαδών της Μάλμε, όπου γεννήθηκε και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM