Μέσι για την αποθέωση από τους συμπαίκτες του: «Ντρέπομαι λίγο που είμαι στο επίκεντρο και μου φέρονται έτσι»

Μέσι για την αποθέωση από τους συμπαίκτες του: «Ντρέπομαι λίγο που είμαι στο επίκεντρο και μου φέρονται έτσι» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Αναποφάσιστος και επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι όταν ρωτήθηκε για τις προθέσεις του, σχετικά με το Μουντιάλ του 2026.

Ο «pulga», έχει πλέον στην συλλογή του, κάθε διαθέσιμο ποδοσφαιρικό τρόπαιο και θα μείνει στην Ιστορία ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής, καθώς οδήγησε την εθνική Αργεντινής, στην κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου του Κατάρ (2022) και του Κόπα Αμέρικα, ενώ στο σπίτι του, έχει μία ειδική βιτρίνα για τα επτά (!) τρόπαια από την «Χρυσή Μπάλα» και δεκάδες τρόπαια σε συλλογικό επίπεδο.

Ο 35χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ole» και αναφερόμενος στα σχέδια του για την «αλμπισελέστε». 

Αναφερόμενος στο Μουντιάλ του 2026, τόνισε: «Δεν ξέρω, πάντα έλεγα ότι λόγω της ηλικίας μου, μου φαινόταν πολύ δύσκολο να φτάσω εκεί. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, μου αρέσει αυτό που κάνω και όσο είμαι καλά, νιώθω σε φόρμα και συνεχίζω να το απολαμβάνω, θα το απολαμβάνω. Αλλά φαίνεται πολύ μέχρι το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα εξελιχθεί η καριέρα μου. Θα γίνω 36 ετών (σ.σ. στις 24 Ιουνίου), θα δω πού με βγάλει η καριέρα μου και εξαρτάται από πολλά πράγματα», είπε ο διάσημος Αργεντινός, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι παρών στο Κόπα Αμέρικα του 2024.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2022, ο Μέσι σήκωσε στον ουρανό του Κατάρ το παγκόσμιο κύπελλο και λίγες ημέρες αργότερα, επέστρεψε στις προπονήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας, όπου γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του: «Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Αν και προφανώς το εκτιμώ και ήταν κάτι πολύ ωραίο. Ντρέπομαι λίγο που είμαι στο επίκεντρο και μου φέρονται έτσι. Αλλά ήταν καλό, να έχω την αναγνώριση όλων των ανθρώπων που εργάζονται εκεί μαζί μας και των συμπαικτών μου».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αθλητισμός / Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αυτή τη φορά, οδήγησε την εθνική ομάδα της Τουρκίας σε σαρωτική επικράτηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη
LIFO NEWSROOM
Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Αθλητισμός / Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Ο ποδηλάτης Aurelien Fontenoy κατέρριψε κάθε ρεκόρ ανεβαίνοντας τον Πύργο του Άιφελ με ποδήλατο σε μόλις 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να ακουμπήσει το έδαφος. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στο πλαίσιο του πρότζεκτ “The Climb”, που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Οθόνες / When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Η Ελλάδα κάνει τα πρώτα της σοβαρά βήματα για να σταθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γήπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου - Το νέο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, “When Nobody’s Watching”, ρίχνει φως στις ζωές των αθλητριών που παλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM
ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONSHIP

Αθλητισμός / Από το θαύμα του 2016 στην οικονομική κρίση – Πώς έφτασε η Λέστερ σε δικαστική διαμάχη για 200 εκατ. λίρες

Η Λέστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση οικονομικών κανονισμών και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Championship - Τι έφερε την κρίση, ο ρόλος του Σιφουέντες και πώς η απόφαση θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου
LIFO NEWSROOM