Πρώτη συνέντευξη Μέσι μετά το Κατάρ: Μακάρι να μου είχε δώσει το Κύπελλο ο Μαραντόνα

Πρώτη συνέντευξη Μέσι μετά το Κατάρ: Μακάρι να μου είχε δώσει το Κύπελλο ο Μαραντόνα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ από την Αργεντινή, ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι ήταν αποκαλυπτικός.

Μιλώντας στο Urbana Play FM υπήρξαν και στιγμές συγκίνησης. Ερωτηθείς για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο Μέσι παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να του είχε δώσει εκείνος το κύπελλο ή, τουλάχιστον, να μπορούσε να τα δει όλα αυτά. «Να μπορούσε να δει την Αργεντινή παγκόσμια πρωταθλήτρια, για όλα αυτά για τα οποία αγαπούσε την εθνική ομάδα», είπε. 

«Περίμενα την κατάλληλη στιγμή και νομίζω ότι το έκανα. Όχι, δεν ήταν απλά η κατάλληλη στιγμή, αλλά η τέλεια στιγμή. Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Αν μπορούσα να επιλέξω πότε θα κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα διάλεγα αυτή τη στιγμή. Τώρα, στο τέλος της καριέρας μου, όταν βγαίνω από τη σκηνή» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Μέσι και άφησε να εννοηθεί το τέλος της καριέρας του.

Στη συνέχεια αποκάλυψε μια συγκεκριμένη κατάσταση που συνέβη με το λογαριασμό του Instagram.

«Το Instagram μου μπλοκαρίστηκε για λίγες μέρες λόγω του υπερβολικού αριθμού μηνυμάτων που έλαβα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Είχα ένα εκατομμύριο μηνύματα και το Instagram με μπλόκαρε» αποκάλυψε ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM