Μαρία Σάκκαρη: Ξέσπασε σε κλάματα – «Νιώθω ότι ντροπιάζω τους Έλληνες»

Μαρία Σάκκαρη: Ξέσπασε σε κλάματα – «Νιώθω ότι ντροπιάζω τους Έλληνες» Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Φορτισμένη συναισθηματικά εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξη Τύπου μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του US Open.

Ο τρίτος σερί αποκλεισμός σε Grand Slam από τον 1ο γύρο, αυτή τη φορά είχε σαν αποτέλεσμα η Μαρία Σάκκαρη να ξεσπάσει σε λυγμούς στη συνέντευξη Τύπου. «Δεν ξέρω πραγματικά, είναι πάντα το ίδιο» μονολόγησε η παίκτρια, ενώ σε συνέντευξή της λίγη ώρα μετά δήλωσε πως «ντροπιάζω όλους τους Έλληνες». 

Σε δηλώσεις της στο Εurosport Greece η Σάκκαρη τόνισε μεταξύ άλλον ότι «με πονάει πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ επίπονο»

Η τενίστρια συμπλήρωσε ότι «θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν κάτω από το μηδέν. Είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτό τον τρόπο. Με πονάει πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ επίπονο». 

«Η νέα χρονιά μου ακούγεται πολύ μακρινό, Το θέμα είναι τι θα κάνω από αύριο κιόλας. Σκέφτομαι να κάνω ένα διάλειμμα και απλά να βάλω το μυαλό μου σε μια σειρά. Είναι ένα σενάριο.Το άλλο σενάριο είναι απλά να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος. Να παίξω άλλα 2-3 τουρνουά και να προσπαθήσω για το καλύτερο. 

«Είναι πολύ απογοητευτικό. Νιώθω ότι ντροπιάζω τον εαυτό μου, ντροπιάζω τους ανθρώπους μου, ντροπιάζω όλους τους Έλληνες» κατέληξε η διεθνής τενίστρια. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ