Λονδίνο: Eκτός τελικού του τριπλούν έμεινε η Παπαχρήστου

Λονδίνο: Eκτός τελικού του τριπλούν έμεινε η Παπαχρήστου Facebook Twitter
0

Εκτός τελικού του τριπλούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου του Λονδίνου έμεινε η Βούλα Παπαχρήστου, που δεν κατάφερε να πιάσει το όριο   (14,20μ.) στις τρεις προσπάθειες που επιχείρησε.

Η καλύτερη επίδοση της ελληνίδας αθλήτριας ήταν 13,75 μ. πολύ μακριά από την κορυφαία  φετινή της, που ήταν στα 14,24. Το πρώτο της άλμα ήταν στα 13,40μ, ενώ το δεύτερο ήταν άκυρο.

 Αντιθέτως χθες η Κατερίνα Στεφανίδη χρειάστηκε ένα άλμα στα 5,60 μ. στο επι κοντώ για να περάσει στον τελικό του αθλήματος που θα γίνει αύριο Κυριακή.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM
Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Αθλητισμός / Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Ευρώπης, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς σε Europa και Conference League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες, τα κανάλια και το πρόγραμμα της βραδιάς.
LIFO NEWSROOM