Λονδίνο: Eκτός τελικού του τριπλούν έμεινε η Παπαχρήστου

Λονδίνο: Eκτός τελικού του τριπλούν έμεινε η Παπαχρήστου Facebook Twitter
0

Εκτός τελικού του τριπλούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου του Λονδίνου έμεινε η Βούλα Παπαχρήστου, που δεν κατάφερε να πιάσει το όριο   (14,20μ.) στις τρεις προσπάθειες που επιχείρησε.

Η καλύτερη επίδοση της ελληνίδας αθλήτριας ήταν 13,75 μ. πολύ μακριά από την κορυφαία  φετινή της, που ήταν στα 14,24. Το πρώτο της άλμα ήταν στα 13,40μ, ενώ το δεύτερο ήταν άκυρο.

 Αντιθέτως χθες η Κατερίνα Στεφανίδη χρειάστηκε ένα άλμα στα 5,60 μ. στο επι κοντώ για να περάσει στον τελικό του αθλήματος που θα γίνει αύριο Κυριακή.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM