Κριστιάνο Ρονάλντο: Έρευνα για το αν παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό- Για τα γενέθλια της συντρόφου του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έρευνα για το αν παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό- Για τα γενέθλια της συντρόφου του Facebook Twitter
Στο «μικροσκόπιο» ταξίδι του Ρονάλντο και της συντρόφου του (Πηγή φωτό Instagram)
0

Η ιταλική αστυνομία κάνει διερευνά αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό, με ταξίδι που φέρεται να έκανε για τα γενέθλια της συντρόφου του.

Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους κατηγορείται ότι παραβίασε τα μέτρα ταξιδεύοντας μεταξύ περιφερειών, από το Πεδεμόντιο στην Κοιλάδα της Αόστα. Με βάση τους περιορισμούς που είναι σε ισχύ στην Ιταλία, απαγορεύονται οι μετακινήσεις μεταξύ «πορτοκαλί» περιοχών, εκτός αν πρόκειται για λόγους εργασίας ή για μετάβαση σε δεύτερη κατοικία.

Ανάρτηση που έγινε στα social media- η οποία έχει διαγραφεί πλέον- απεικόνιζε το ζευγάρι σε snowmobile σε ένα χειμερινό θέρετρο, την ίδια ημέρα που η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έγινε 27 ετών. Η αστυνομία στην Κοιλάδα της Αόστα ανέφερε ότι κάνει έρευνα για το ζευγάρι, για το ταξίδι που φέρεται να έκαναν οι δυο τους στο χειμερινό θέρετρο Courmayer.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ το ζευγάρι φέρεται να ταξίδεψε την Τρίτη και να διανυκτέρευσε σε θέρετρο, προτού επιστρέψει στο Τορίνο την Τετάρτη. Αργότερα η Ροντρίγκεζ ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram με τον εορτασμό των γενεθλίων της με την υπόλοιπη οικογένεια.


Αν διαπιστωθεί ότι παραβίασαν τα μέτρα, θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Μάλιστα τότε τον είχε επικρίνει ο Ιταλός υπουργός Αθλητισμού, επειδή ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην Πορτογαλία για την εθνική, λίγο μετά το θετικό δείγμα του.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ