Ηττήθηκε η Σάκκαρη στον πρώτο τελικό της καριέρας της σε τουρνουά WTA

Ηττήθηκε η Σάκκαρη στον πρώτο τελικό της καριέρας της σε τουρνουά WTA Facebook Twitter
0

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, δεν τα κατάφερε στον πρώτο τελικό της καριέρας της σε τουρνουά WTA αφού ηττήθηκε στο Silicon Valley Classic από τη Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου με 6/1, 6/0.

Έτσι δεν κατάφερε να χαρίσει στο ελληνικό γυναικείο τένις έναν ακόμη τίτλο σε τουρνουά WTA, μετά από αυτόν που είχε πάρει η Λένα Δανιηλίδου το 2008 στην Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και απευθυνόμενη προς τον προπονητή της, Τομ Χιλ, η Σάκκαρη έδειχνε να μην πιστεύει τι της συνέβαινε, λέγοντας μάλιστα ότι ένιωθε ντροπιασμένη που έδινε «δώρα» στην αντίπαλό της.

Κατά τη διάρκεια της απονομής πάντως κι αφού συνεχάρη την αντίπαλό της, θυμήθηκε τα χρόνια που «μονομαχούσαν» στα τουρνουά Futures. «Πραγματικά σου αξίζει που βρίσκεσαι εδώ» είπε η Ελληνίδα τενίστρια αναγνωρίζοντας την αξία της Μπουζαρνέσκου.

Η πορεία της πάντως στο τουρνουά του Σαν Χοσέ, εκτός από την επιστροφή της στο Top 35 της WTA, θα της αποφέρει και το ποσό των 65.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στην φιναλίστ του απλού γυναικών.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM