Ήττα Σάκκαρη στον τελικό της Πάρμα - Η Αιγύπτια Μαγιάρ Σερίφ πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της

Ήττα Σάκκαρη στον τελικό της Πάρμα - Η Αιγύπτια Μαγιάρ Σερίφ πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της Facebook Twitter
0

Άλλος ένας χαμένος τελικός για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία αυτή την φορά έπεσε «θύμα» έκπληξης από την Μαγιάρ Σερίφ (Νο 74 στον κόσμο).

Η Αιγύπτια πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της στο 250άρι τουρνουά της Πάρμα, παρότι λόγω της αλλαγής του προγράμματος που έγινε το Σάββατο, έπαιξε πριν από 2.5 ώρες (νίκησε την Μπογκντάν) και παρ΄ όλα αυτά απέναντι στην πιο ξεκούραστη Σάκκαρη (το δικό της ματς είχε τελειώσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας) κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ (7-5, 6-3). 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο7 στην WTA) είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον 2ο τίτλο στην καριέρα της και πρώτο μετά από 3 χρόνια (Μαρόκο το 2019), ωστόσο, έχασε ένα... δικό της πρώτο σετ (προηγήθηκε με 5-4) και στο δεύτερο με πεσμένη ψυχολογία «παραδόθηκε» στην αντίπαλό της, που δεν έδειξε κανένα σημάδι κόπωσης.

Ως εκ τούτου ούτε ο τρίτος τελικός μέσα στο 2022 δεν είχε ευτυχή κατάληξη για την 27χρονη Σάκκαρη, η οποία μετά τα σαφώς πιο δύσκολα τουρνουά σε Indian Wells και Αγία Πετρούπολη απέτυχε να προσθέσει το δεύτερο τρόπαιο στην καριέρα της και ταυτόχρονα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να να ανέβει στην 8η προνομιούχα θέση της WTA Race και ν΄ αυξήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στους τελικούς της WTA του Τέξας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM