ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ιταλική «ένεση» απογειώνει τον Μέσι-Ο άνθρωπος πίσω από την απόδοσή του

Ιταλική «ένεση» απογειώνει τον Μέσι-Ο άνθρωπος πίσω από την απόδοσή του Facebook Twitter
0

Υπάρχει ένα μυστικό πίσω από τον Λιονέλ Μέσι και το Μουντιάλ του Κατάρ.

Και το όνομά του: Μαρσέλο Ντ' Αντρέα . Είναι ο άνθρωπος που βοηθά τον άσος της Αργεντινής να διατηρεί την απόδοσή του. 

Ο Αργεντινός σταρ που στοχεύει να δώσει στην «Αλμπισελέστε» τον τρίτο της τίτλο σε Μουντιάλ είχε παρουσιάσει στο παρελθόν κάποια ορθοπεδικά προβλήματα, τα οποία τον δυσκόλευαν σε καθοριστικές στιγμές.

Στο Μουντιάλ του Κατάρ όμως οι επιδόσεις του εντυπωσιάζουν και σύμφωνα με την La Repubblica  ο λόγος είναι ένας 52χρονος φυσιοθεραπευτής που έφερε στην εθνική ομάδα ο άλλοτε «μέγας σκόρερ» της Αργεντινής, Γκάμπριελ Μπατιστούτα.

Με τον Μέσι o Ντ' Αντρέα είναι φίλοι. Τον βοήθησε να αναρρώσει από διάφορους τραυματισμούς, πήγε μάλιστα αρκετές φορές στη Μπαρτσελόνα όσο εκείνος έπαιζε εκεί. Στο πλευρό του Μέσι ήταν και στους χαμένους τελικούς και φυσικά όταν η Αργεντινή κέρδισε το Κόπα Αμέρικα στη Βραζιλία.

Στο ημίχρονο του ημιτελικού με την Κροατία , έκανε ανέλαβε να φροντίσει το οπίσθιο τμήμα του αριστερού μηρού του Μέσι . Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής επηρεάζεται από το βάρος και την πίεση στο ισχίο. 

Ο Ντ' Αντρέα ασχολήθηκε με τον Μέσι για πρώτη φορά το 2005 . Ήταν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών που κέρδισε στην Ολλανδία. Και σήμερα θα το κάνει για τελευταία φορά σε επίπεδο Εθνικής.

 «Λέω στους Αργεντινούς να απολαύσουν αυτή τη στιγμή, γιατί δεν θα επιστρέψω. Σε τέσσερα χρόνια θα είμαι πολύ μεγάλος», δήλωσε ο 35χρονος σούπερ σταρ, που τώρα παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν για να προετοιμάσει τους πάντες για την αποχώρησή του.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ φέτος είναι το πέμπτο για τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας και είναι επίσης το πέμπτο που μοιράζεται με τον Μαρσέλο Ντ' Αντρέα, τον φίλο του. Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο που, παρόλο που δεν είναι ποδοσφαιριστής, αποτελεί «μέλος» της ομάδας της Αργεντινής.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο φυσικοθεραπευτής διακρίνεται πίσω από τον Μέσι. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Ο καρκίνος μού έμαθε να χαίρομαι τη ζωή»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ