ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η Ρόμα απέλυσε τον Ζοζέ Μουρίνιο

Η Ρόμα απέλυσε τον Ζοζέ Μουρίνιο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Ρόμα απέλυσε τον Ζοζέ Μουρίνιο, ανακοινώνοντας ότι η απόφαση ελήφθη επειδή κρίθηκε ότι μια άμεση αλλαγή είναι προς το συμφέρον της ομάδας. 

Η απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο έρχεται έπειτα από διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα για τη Ρόμα, η οποία βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος, μετά και την ήττα της Κυριακής από τη Μίλαν (3-1). 

Ο σύλλογος, που πασχίζει να συνέλθει από την απώλεια βασικών ποδοσφαιριστών εξαιτίας τραυματισμών- ανάμεσά τους ο Πάουλου Ντιμπάλα- είναι 22 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ στο πρωτάθλημα. 

«Η Ρόμα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο και το προπονητικό τιμ του αποχωρούν από τον σύλλογο», ανακοίνωσε ο σύλλογος, συμπληρώνοντας ότι η απόφαση έχει άμεση ισχύ, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για τη διάδοχη κατάσταση. 

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ζοζέ εκ μέρους όλης της Ρόμα για το πάθος και προσπάθειές του από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα», δήλωσαν οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, Ντάν και Ράιαν Φρίντκιν. «Πάντα θα έχουμε υπέροχες αναμνήσεις από τη θητεία του στη Ρόμα, αλλά πιστεύουμε ότι μια άμεση αλλαγή είναι προς το συμφέρον της ομάδας. Ευχόμαστε στον Ζοζέ και τους συνεργάτες του τα καλύτερα για το μέλλον», συμπλήρωσαν. 

Στα τελευταία πέντε ματς του πρωταθλήματος της Serie A, η Ρόμα κέρδισε μόλις τέσσερις βαθμούς, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα αποκλείστηκε από το Κύπελλο, μετά την ήττα με 1-0 από τη Λάτσιο. 

Ο 60χρονος Πορτογάλος ανέλαβε τη Ρόμα το 2021 και την οδήγησε στην κατάκτηση του Europa Conference League το 2022 και στον τελικό του Europa League πέρυσι. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ