«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα σκουπίδια»: Το λάθος που έφερε το BBC σε πολύ δύσκολη θέση

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα σκουπίδια»: Το λάθος που έφερε το BBC σε πολύ δύσκολη θέση Facebook Twitter
0

Σε απολογία αναγκάστηκε να προχωρήσει το βρετανικό δίκτυο BBC ύστερα από την αναγραφή της φράσης: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα σκουπίδια» σε live μετάδοσή του. 

Το λάθος έγινε κατά τη διάρκεια ενημερωτικού δελτίου για τις τελευταίες εξελίξεις στο τένις και το μέσο προχώρησε σε διευκρινίσεις για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η παρουσιάστρια Annita McVeigh απολογήθηκε σε κάθε οπαδό της Μάντσεστερ που είδε το μήνυμα και προσεβλήθη, σημειώνοντας πως επρόκειτο για λάθος που έκανε ένας μαθητευόμενος.

 «Λίγο νωρίτερα, ορισμένοι από σας, μπορεί να παρατηρήσατε μία πολύ ασυνήθιστη φάσα στο τέλος της οθόνης (...) που σχολίαζε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και ελπίζω οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην προσεβλήθησαν από αυτή» σημείωσε.

«Έγραφε τυχαία πράγματα, όχι σοβαρά» εξήγησε η ίδια. Εκτός από το μήνυμα κατά της Μάντσεστερ στην οθόνη εμφανίστηκε και η φράση: «Βρέχει παντού».

Ειδικότερα, είπε: «Αφήστε με να σας εξηγήσω τι συμβαίνει. Πίσω από τις κάμερες, μαθητευόμενος εκπαιδευόταν στη χρήση των τίτλων και το πώς εισάγεις κείμενο. Έγραφε τυχαία πράγματα, όχι στα σοβαρά και αυτό το σχόλιο εμφανίστηκε».

Επανέλαβε πως ήταν «λάθος» και δεν υπήρχε πρόθεση να εμφανιστεί στον αέρα. «Αυτό συνέβη, σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερο να το εξηγήσουμε».

Παρουσιαστής του BBC, που είναι γνωστός οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι, είδε το λάθος ως ευκαιρία για να αστειευτεί. «Δεν είχα καμία σχέση με αυτό» έγραψε στο Twitter.

Σε ανακοίνωσή του το δίκτυο επεσήμανε: «Υπήρξε μία τεχνική δυσλειτουργία με τις φάσες που εμφανίστηκαν στο live πρόγραμμα για μερικά δευτερόλεπτα. Απολογούμαστε για τυχόν προσβολή».

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πεχλιβάνηδες του Σοχού είναι μέρος του ελληνικού πολιτισμού

Φωτογραφία / Οι πεχλιβάνηδες του Σοχού είναι μέρος του ελληνικού πολιτισμού

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου βρέθηκε στις 29 και 30 Ιουνίου στον Σοχό, στους μεγαλύτερους αγώνες πάλης με λάδι και «κιουσπέτια» στην Ελλάδα, οι οποίοι χρονολογούνται από τους Βυζαντινούς χρόνους.
ΚΕΙΜΕΝΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ