ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η κόρη της Σερένα Γουίλιαμς παίζει (ήδη) τένις και έχουν τον ίδιο προπονητή

Η κόρη της Σερένα Γουίλιαμς παίζει (ήδη) τένις και έχουν τον ίδιο προπονητή Facebook Twitter
0

Η Σερένα Γουίλιαμς δημοσίευσε ένα βίντεο με την 3 ετών κόρη της να παίζει τένις με τη βοήθεια του προπονητή Πάτρικ Μουράτογλου.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε στο Instagram, η μικρή Alexis Olympia Ohanian Jr., φοράει ένα κολάν, τζιν μπουφάν και αθλητικά παπούτσια κρατώντας στα χέρια την ρακέτα ενώ ακούει τις οδηγίες του Μουράτογλου, ο οποίος προπονεί και την μητέρα της. 


Η 39χρονη Αμερικανίδα τενίστρια με τους 23 τίτλους Grand Slam βρίσκεται στη Μελβούρνη για τα ημιτελικά του Australian Open και έχει μαζί και την κόρη της. 

Η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η Olympia ακολουθεί τα βήματά της πέρυσι τον Ιούλιο, δημοσιεύοντας μιας σειρά από φωτογραφίες στο Instagram με τις δυο τους να ποζάρουν πλάι-πλάι στο γήπεδο, φορώντας ασορτί ρούχα. 


Η ίδια, που έμαθε να παίζει τένις από μικρή ηλικία από τον πατέρα της , Ρίτσαρντ, είχε πει ξανά στο παρελθόν πως έγραψε την κόρη της σε μαθήματα τένις, ωστόσο δεν είχε αποκαλύψει με ποιον προπονητή. 

Σε Instagram Story τον περασμένο Οκτώβριο, η Σερένα Γουίλιαμας είχε πει: «Μην λέτε καν για μένα, επειδή δεν θα της κάνω μαθήματα, την έγραψα να κάνει μερικά. Αλλά η κυρία δεν έχει ιδέα ότι είναι κόρη μου, οπότε θα δούμε πώς θα πάει. Δεν είμαι πιεστική μαμά αλλά ξέρω πώς μου αρέσουν οι τεχνικές, οπότε θα βεβαιωθώ ότι [ο δάσκαλος] είναι καλός στο να της μάθει κάποιες». 


Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ