Η Χόουπ Σόλο μπαίνει σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ- Μετά τη σύλληψή της

Η Χόουπ Σόλο μπαίνει σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ- Μετά τη σύλληψή της Facebook Twitter
0

Η Χόουπ Σόλο, πρώην τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι ξεκινά εθελοντικά θεραπεία απεξάρτησης από το αλκοόλ. 

Η 40χρονη, ένας θρύλος του γυναικείου ποδοσφαίρου, ζήτησε να αναβληθεί για το 2023 την τελετή ένταξής της στο αμερικανικό Hall of Fame του αθλήματος, επειδή θα ξεκινήσει θεραπεία. Η τελετή ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Μαΐου. Τον προηγούμενο μήνα η Σόλο συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς βρέθηκε λιπόθυμη στη θέση του οδηγού, ενώ στο αυτοκίνητο ήταν και οι δίδυμοι γιοι της, ηλικίας δύο ετών. 

«Επικοινώνησα με το Hall of Game και με όλο τον σεβασμό ζήτησα την αναβολή της τελετής εισαγωγής μου στο Hall of Fame για το 2023», έγραψε σε ανάρτηση στα social media. 

«Θα μπω οικειοθελώς σε εσωτερικό πρόγραμμα θεραπείας για το αλκοόλ για να αντιμετωπίσω τα προβλήματά μου με το αλκοόλ. Αυτή τη στιγμή, η ενέργειες και η προσοχή μου στρέφονται πλήρως στην υγεία μου, τη θεραπεία και τη φροντίδα της οικογένειάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω το Hall of Fame για την υποστήριξη και την κατανόηση για την απόφασή μου», συμπλήρωσε. 

Το Hall of Fame με ανακοίνωση επίσης γνωστοποίησε ότι η Σόλο ζήτησε να αναβληθεί η ένταξή της «Στηρίζουμε πλήρως την απόφασή της. Ανυπομονούμε να τιμήσουμε την ίδια και τα ιστορικά επιτεύγματά της στην τελετή της επόμενης χρονιάς», ανέφερε η ανακοίνωση. 

Στις 31 Μαρτίου η Χόουπ Σόλο συνελήφθη σε εμπορικό κέντρο στη Βόρεια Καρολίνα. Ένας περαστικός παρατήρησε ότι επί μία ώρα ήταν λιπόθυμη στο τιμόνι, ενώ το αυτοκίνητό της ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ και τα δύο της παιδιά βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα. 

Αστυνομικός που έφτασε στο σημείο έκανε αναφορά για οσμή αλκοόλ, ενώ η 40χρονη αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Το δίπλωμα οδήγησης της ανεστάλη για έναν χρόνο και ορίστηκε δικάσιμος για τις 28 Ιουνίου. 

Η Σόλο θεωρείται μία από τις κορυφαίες τερματοφύλακες όλων των εποχών και η μακρά καριέρα της ήταν γεμάτη διακρίσεις, αλλά και αντιπαραθέσεις. Αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια και δύο φορές «χρυσή» Ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, της οποία τη φανέλα φόρεσε 202 φορές. Στο ενεργητικό της είχε διεθνές ρεκόρ 102 αγώνων χωρίς να δεχθεί γκολ. 

Αποβλήθηκε από την εθνική ομάδα το 2016, όταν στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 αποκάλεσε τις παίκτριες της Σουηδίας «ένα μάτσο δειλές», επειδή έπαιξαν αμυντικά και νίκησαν τις Αμερικανίδες στα προημιτελικά. 

Το 2014 είχε εμπλακεί σε καβγά με συγγενείς της, με αποτέλεσμα τη σύλληψή της, αν και στη συνέχεια αποσύρθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος της. Έναν χρόνο αργότερα, τέθηκε σε διαθεσιμότητα για 30 ημέρες επειδή μαζί με τον σύζυγό της δανείστηκαν βαν της εθνικής ομάδας, αλλά όταν τους σταμάτησε η αστυνομία διαπιστώθηκε ότι εκείνος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM