Η Γκάνα στέλνει με αεροπλάνο 3 εκατ. μετρητά στους παίκτες στη Βραζίλία

Η Γκάνα στέλνει με αεροπλάνο 3 εκατ. μετρητά στους παίκτες στη Βραζίλία Facebook Twitter
1

Πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά ταξίδεψαν με πτήση που αφετηρία είχε τη Γκάνα και προορισμό τη Βραζιλία.

 

Ο πρόεδρος της χώρας John Dramani Mahama είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τους διεθνείς παίκτες της χώρας και οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν με τους δεύτερους να δέχονται τα χρήματα του μπόνους συμμετοχής μόνο με αυτόν τον τρόπο.

Η ανακοίνωση της είδησης έγινε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γκάνα η οποία ανέφερε:

"Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Πρόεδρος John Dramani Mahama παρενέβη προσωπικά για να να πληρωθούν τα χρήματα της εμφάνισης των Black Stars στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τα οποία πρόκειται να καταβληθούν έως την Τετάρτη το απόγευμα."

Η συνέχεια της ανακοίνωσης ανέφερε πως τα χρήματα θα επιστραφούν από το έπαθλο συμμετοχής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα αποδοθεί από την FIFA μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Το Bloomberg αναφέρει πως το θέμα της πληρωμής έφεραν στη δημοσιότητα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, ασκώντας πιέσεις προς την κυβέρνηση εν όψει και του επόμενου αγώνα με την Πορτογαλία. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Οθόνες / When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Η Ελλάδα κάνει τα πρώτα της σοβαρά βήματα για να σταθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γήπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου - Το νέο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, “When Nobody’s Watching”, ρίχνει φως στις ζωές των αθλητριών που παλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM
ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONSHIP

Αθλητισμός / Από το θαύμα του 2016 στην οικονομική κρίση – Πώς έφτασε η Λέστερ σε δικαστική διαμάχη για 200 εκατ. λίρες

Η Λέστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση οικονομικών κανονισμών και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Championship - Τι έφερε την κρίση, ο ρόλος του Σιφουέντες και πώς η απόφαση θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

Αθλητισμός / Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

«Μπορεί να είμαστε μικροί σαν Ελλάδα και άλλοι να νιώθουν τεράστιοι μπροστά μας, αλλά για μας μετρά η ελληνική ψυχή», δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια