Η Έμμα Ραντουκάνου το νέο πρόσωπο της Dior

Emma Raducanu is the new face of Dior Facebook Twitter
Πρέσβειρα του οίκου Ντιόρ η 18χρονη τενίστρια, Έμμα Ραντουκάνου - Πηγή φωτογραφίας: ΑΡ
0

Ένα μήνα μετά τον θρίαμβό της στο US Open, η Έμμα Ραντουκάνου έγινε η πρέσβειρα του οίκου Ντιόρ. 


Η 18χρονη Βρετανίδα θα παρουσιάσει τη γυναικεία κολεξιόν τής εταιρείας πολυτελών ειδών, καθώς και τις σειρές περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ. 

Πριν την ανακοίνωση του Ντιόρ, η Ραντουκάνου εθεάθη στην παγκόσμια πρεμιέρα του No Time to Die, φορώντας αρχαιοελληνικού στιλ δημιουργία δια χειρός της δημιουργικής διευθύντριας του γαλλικού οίκου, Maria Grazia Chiuri. 

Emma Raducanu is the new face of Dior Facebook Twitter


Σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, η νεαρή σταρ του παγκόσμιου τένις είχε περιγράψει το πόσο σημαντικό ήταν το κόκκινο χαλί για την ίδια: «Το να μπορείς να φοράς μια τουαλέτα σαν κι αυτή, φτιαγμένη με κάθε μαγεία στα ατελιέ του Ντιόρ, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Το λεπτομερές κέντημα ήταν εξαιρετικό και ένιωσα μεγάλη τιμή που παρέστην στην πρώτη μου κινηματογραφική πρεμιέρα με αυτό» ανέφερε.


Η 18χρονη Βρετανή με γονείς από Κίνα και Ρουμανία, απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά και αγωνίστηκε στον τελικό του US Open απέναντι στη φίλη της, τη 19χρονη Καναδή, Λέιλα Φερνάντεζ, την οποία και κέρδισε με 2-0 σετ

Έγινε, έτσι, η πρώτη τενίστρια που, αν και ξεκίνησε την προσπάθειά της από τους προκριματικούς, πέτυχε αυτό που έμοιαζε με θαύμα, να κάνει δικό της το Major τρόπαιο.

Με πληροφορίες από CNN
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM