ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η δωδεκάδα της Εθνικής για το Eurobasket 2017

Η δωδεκάδα της Εθνικής για το Eurobasket 2017 Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
1

Η προετοιμασία και τα φιλικά της Εθνικής ομάδας ολοκληρώθηκαν και σε λιγότερο από μία εβδομάδα οι παίκτες του Κώστα Μίσσα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Ισλανδία για την 1η αγωνιστική του Eurobasket (σ.σ 31 Αυγούστου).

Όπως αναμενόταν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός ρόστερ τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που είχε κληθεί ως αντικαταστάτης του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά και τον Ντίνο Μήτογλου.

Ο Γιώργος Μπόγρης προτιμήθηκε αντί του νεαρού άσου του Παναθηναϊκού και θα είναι και φέτος στη δωδεκάδα, όπως συνέβη και πέρυσι στο προολυμπιακό τουρνουά.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο τους σε μεγάλη διοργάνωση θα κάνουν ο Νίκος Παππάς και Γιώργος Παπαγιάννης.

Αναλυτικά, το ρόστερ της Εθνικής για το «Eurobasket»:

PG: Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης

SG: Κώστας Σλούκας, Νίκος Παππάς

SF: Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο

PF: Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Αγραβάνης

C: Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Μπόγρης

Αθλητισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια