Η Βραζιλία θα χάσει τη διορία της FIFA για την κατασκευή των γηπέδων

Η Βραζιλία θα χάσει τη διορία της FIFA για την κατασκευή των γηπέδων Facebook Twitter
1

Οι αρχές της Βραζιλίας παραδέχθηκαν ότι δεν θα μπορέσουν να είναι συνεπείς ως προς τη διορία της FIFA σε κανένα από τα έξι στάδια που κατασκευάζουν ή ανασκευάζουν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διοργανώνουν στη χώρα τους το προσεχές καλοκαίρι. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είχε δώσει διορία ως τις 31 Δεκεμβρίου της τρέχουσας χρονιάς, μια ημερομηνία που δεν κατάφερε να τηρήσει η Βραζιλία.

Κατασκευαστικά προβλήματα μαζί με μαζικές διαδηλώσεις εναντίον των χρημάτων που ξοδεύονται, καθυστέρησαν σύμφωνα με τις αρχές της Βραζιλίας τα έξι έργα στις πόλεις Sao Paulo, Curitiba, Porto Alegre, Cuiaba, Manaus και Natal.

Ο υπουργός Αθλητισμού της χώρας δήλωσε σίγουρος ότι τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο. Η FIFA συμφώνησε να δώσει παράταση.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Αθλητισμός / Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Στα 76 του, και μετά από ένα ισχυρό εγκεφαλικό, ο ιδιοφυής κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ «άψυχο δειλό» και «διαταραγμένο ηλίθιο», αποσύρεται από τον πάγκο για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια