Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Στην πρώτη θέση η Καμίλα Βαλίεβα- Ξέσπασε σε κλάματα [ΒΙΝΤΕΟ]

Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Στην πρώτη θέση η Καμίλα Βαλίεβα- Ξέσπασε σε κλάματα [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Φωτ: EPA/HOW HWEE YOUNG
0

Η Καμίλα Βαλιέβα, που είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματοποίησε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση. 

Μετά την δικαίωση από το CAS για τις κατηγορίες περί ντόπινγκ, η 15χρονη Ρωσίδα αθλήτρια με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα συγκέντρωσε 82,16 βαθμούς και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου.

Η Βαλίεβα χόρεψε υπό τους ήχους του «In Memorian» ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση μετά το εκπληκτικό της πρόγραμμα με τριπλό τόλουπ και άξελ, με το κοινό να την αποθεώνει. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν η Άννα Σχερμπάκοβα και η Καόρι Σακαμότο.

Μετά το τέλος του προγράμματος η Καμίλα Βαλίεβα, εμφανώς συγκινημένη, ξέσπασε κλάματα μην καταφέρνοντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως η νομική ομάδα που εκπροσωπεί την Καμίλα Βαλιέβα υποστηρίζει ότι η νεαρή αθλήτρια ήπιε νερό από ποτήρι που είχε χρησιμοποιήσει ο παππούς της και γι’ αυτό ανιχνεύτηκε η απαγορευμένη ουσία τριμεταζιδίνη.

Μέχρι στιγμής πάντως η ΔΟΕ επιμένει στην απόφαση της, να μην προχωρήσει σε απονομή του χρυσού μεταλλίου μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ