Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης θα κολυμπήσει από τη Ρόδο ως τη Σύμη

Χαράλαμπος Ταϊγανίδης στη θάλασσα Facebook Twitter
Φωτ.: Ελληνική Παραολυμπιονίκη Επιτροπή
0

Ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης θα κολυμπήσει αύριο, Παρασκευή, από τη Ρόδο έως την ιερά μονή του Πανορμίτη στη Σύμη, σε ένα εγχείρημα που έχει και φιλανθρωπικό σκοπό. 

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 07:00, από τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος θα είναι στο πλευρό του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη σε όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος. 

Ο Παραολυμπιονίκης- κάτοχος 10 παραολυμπιακών μεταλλίων, 14 παγκόσμιων τίτλων, που έχει σημειώσει 24 παγκόσμια ρεκόρ- θα συνοδεύεται από τον γιατρό Εμμανουήλ Μάρκου- Νικάνδρου, από διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από τη ναυαγοσώστρια ανοιχτής θαλάσσης Μαρία Ρέγκλη. 

Στο πλαίσιο των εντατικών προπονήσεών του ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κολύμπησε ήδη τη διαδρομή και χρειάστηκε 5 ώρες και 30 λεπτά προκειμένου να φτάσει από τη Ρόδο στην ιερά μονή Πανορμίτη στη Σύμη, σύμφωνα με την Παραολυμπιακή Επιτροπή. 

Με αυτή τη διαδρομή ο Παραολυμπιονίκης θέλει να υλοποιήσει ένα τάμα που είχε κάνει, ενώ το εγχείρημα αυτό θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να αγοραστούν σκύλοι- οδηγοί για ολικά τυφλούς, ενήλικες και παιδιά.  

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ