H Liverpool αλλάζει χέρια

H Liverpool αλλάζει χέρια Facebook Twitter
0

Οι ιδιοκτήτες της Liverpool, Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ είχαν για τρία χρόνια την ιδιοκτησία της Liverpοοl και μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια κατάφεραν από ομάδα πρωταθλητισμού να την κάνουν ομάδα για λύπηση τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Κατάφεραν μάλιστα να μην υλοποιήσουν την υπόσχεση τους για την κατασκευή του νέου σταδίου της ομάδας και να χρεώσουν τα ταμέια με το αστρονομικό ποσό των 340 εκ. Ευρώ. Χτες όμως ήταν η μεγάλη μέρα για όλους τους φίλους των Reds μιας και ήρθαν σε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες της ομάδας baseball, Boston Red Sox παραχωρώντας τους την ομάδα φέρνοντας ευφορία σε όλους τους οπαδούς που δεν τους ήθελαν εξαρχής. Το νέο ξεκίνημα είναι γεγονός και παρ'όλη την αντίδραση που φέρνουν προς το παρών τα πρώην αφεντικά της ομαδάς του μεγάλου λιμανιού σίγουρα θα φύγουν ακόμα και ντροπιασμένοι όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Liverpool, Μάρτιν Μπρόουτον σχετικά με το οικονομικό ζήτημα που ίσως προκύψει μεταξύ παλιάς και νέας διοίκησης. Το θέμα πάντως είναι πως το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι και πως τα νέα αφεντικά του συλλόγου θα πληρώσουν τα χρέη των πρώην ιδιοκτητών στις τράπεζες από τις οποίες δανείστηκαν για να αγοράσουν τη Liverpool (!!!) ενώ τα υπόλοιπα χρήματα που θα βάλουν στα ταμεία θα δωθούν σε πιστωτές και άλλες υποχρεώσεις του συλλόγου. Ημερομηνια κλειδί είναι η 15η Οκτώβρη μιας και αν δεν έχει βρεθεί οικονομική λύση μέχρι τότε, οι μετοχές θα πάνε σε τράπεζα της Σκωτίας, με συνέπεια η ομάδα να χάσει βαθμούς από το πρωτάθλημα. Αφού έφυγαν αυτοί, όλα θα πάνε καλά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM