H FIFA διαψεύδει ότι διαιτητής ζήτησε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τη φανέλα του

H FIFA διαψεύδει ότι διαιτητής ζήτησε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τη φανέλα του Facebook Twitter
EPA
0

Η FIFA διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο διαιτητής του χθεσινού αγώνα της Πορτογαλίας με το Μαρόκο, ζήτησε τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι σχετικές φήμες εμφανίστηκε στα μαροκινά ΜΜΕ, που επικαλούνται μαρτυρία μέλους της αποστολής της ομάδας, χωρίς να το κατονομάζουν. 

«Με μεγάλη απογοήτευση η FIFA πληροφορήθηκε τα δημοσιεύματα, μετά τον χθεσινό αγώνα του 2ου ομίλου μεταξύ Πορτογαλίας και Μαρόκου, αναφορικά με τον διαιτητή Μαρκ Γκάιγκερ.

»Υποστηρίζεται ότι ο κ. Γκάιγκερ ζήτησε τη φανέλα του αρχηγού της Πορτογαλίας, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου. Ο κ. Γκάιγκερ αρνείται αυτές τις κατηγορίες και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε κανένα τέτοιο αίτημα.

»Η FIFA καταδικάζει ανεπιφύλακτα τις κατηγορίες που φέρεται να έγιναν από μέλος της μαροκινής ομάδας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η FIFA, η οποία υπογραμμίζει επίσης ότι «οι διαιτητές έχουν σαφείς οδηγίες αναφορικά με τη συμπεριφορά τους και τη σχέση τους με τις ομάδες και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο κ.Γκάιγκερ συμπεριφέρθηκε με υποδειγματικό και επαγγελματικό τρόπο».

Η ανακοίνωση της διεθνούς συνομοσπονδίας καταλήγει με την υπενθύμιση ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οφείλουν να σέβονται τις αρχές του Fair Play.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ