Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια περιμένουν δεύτερο παιδί - Η ανάρτηση στο Instagram

Γιάννης και Μαράια θα γίνουν ξανά γονείς - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
Φωτογραφία: sincerelyymariah/INSTAGRAM
0

Το δεύτερό τους παιδί περιμένουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ, όπως έκανε γνωστό, με ανάρτησή της στο Instagram, η σύντροφος του Έλληνα σταρ του ΝΒΑ. 

«Και να μην ξεχάσω να αναφέρω πως το δεύτερο μωρό έρχεται και είμαι έτοιμη για περισσότερα μαθήματα ζωής! Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία και το σπουδαιότερο μάθημα!», έγραψε η Ριντλσπρίγκερ στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε το πρώτο τους παιδί πέρυσι τον Φεβρουάριο. Το όνομά του είναι Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

«Το ξέρω πως είναι μία κλισέ δήλωση, αλλά είναι αλήθεια! Η μητρότητα με βοήθησε να καταλάβω τι μπορώ να κάνω: σωματικά, διανοητικά και ψυχικά. Ο γιος μου μού έμαθε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος αυτούς τους δεκαπέντε μήνες, από όσα ήξερα ποτέ.»

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Λίαμ Τσαρλς της «άνοιξε τα μάτια για την πραγματική της δυναμική» και «σε αυτό το σημείο» η ίδια αισθάνεται «άτρωτη».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ