Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια περιμένουν δεύτερο παιδί - Η ανάρτηση στο Instagram

Γιάννης και Μαράια θα γίνουν ξανά γονείς - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
Φωτογραφία: sincerelyymariah/INSTAGRAM
0

Το δεύτερό τους παιδί περιμένουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ, όπως έκανε γνωστό, με ανάρτησή της στο Instagram, η σύντροφος του Έλληνα σταρ του ΝΒΑ. 

«Και να μην ξεχάσω να αναφέρω πως το δεύτερο μωρό έρχεται και είμαι έτοιμη για περισσότερα μαθήματα ζωής! Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία και το σπουδαιότερο μάθημα!», έγραψε η Ριντλσπρίγκερ στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε το πρώτο τους παιδί πέρυσι τον Φεβρουάριο. Το όνομά του είναι Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

«Το ξέρω πως είναι μία κλισέ δήλωση, αλλά είναι αλήθεια! Η μητρότητα με βοήθησε να καταλάβω τι μπορώ να κάνω: σωματικά, διανοητικά και ψυχικά. Ο γιος μου μού έμαθε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος αυτούς τους δεκαπέντε μήνες, από όσα ήξερα ποτέ.»

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Λίαμ Τσαρλς της «άνοιξε τα μάτια για την πραγματική της δυναμική» και «σε αυτό το σημείο» η ίδια αισθάνεται «άτρωτη».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM