Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η FIBA προτείνει τον «βασιλιά» του NBA για σημαιοφόρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Η FIBA πρότεινε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για σημαιοφόρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / GETTY IMAGES
0

Θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει στο στάδιο του Παρισιού για την παρέλαση των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων;

Αυτό αναρωτιέται η FIBA, κάνοντας έμμεσα τη δική της πρόταση για το πρόσωπο που θα κρατάει τη σημαία κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Και δεν είναι άλλο από τον Greek Freak, ο οποίος είναι το κεντρικό πρόσωπο σε όλο τον κόσμο, αφού οδήγησε τους Μπακς έπειτα από 50 χρόνια στην κορυφή του ΝΒΑ.

Αφορμή για την πρόταση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ στάθηκε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπου πρώτοι στο Εθνικό Στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας μπήκαν οι Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη με την ελληνική σημαία.

«Να είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημαιοφόρος στο Παρίσι;» διερωτάται η Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM