Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το GQ τον επέλεξε ως αθλητή της χρονιάς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βάζει καλάθι Facebook Twitter
AP Photo/Matt Slocum
0

Εδώ και 26 χρόνια το περιοδικό GQ κλείνει τη χρονιά αναδεικνύοντας εκείνους τους ανθρώπους που έχουν βαθιά επίδραση στον παγκόσμιο πολιτισμό. Και ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αναζητώντας της προσωπικότητες που είχαν το μεγαλύτερο αντίκτυπο το 2021, το GQ διαπίστωσε ότι όλοι μοιράζονται ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό: την γενναιότητα.

Όπως γράφει το periodik;o «στην πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι η γενναιότητα είναι το πιο σημαντικό και επίκαιρο πλεονέκτημα αυτής της εποχής και ανακηρύσσουμε το 2021 ως το “Έτος των Γενναίων”. Eτσι ψάξαμε σε όλη την ποπ κουλτούρα για ανθρώπους που ενσαρκώνουν το πνεύμα της γενναιότητας, ξεκινώντας από τα τρία αστέρια του εξωφύλλου που ανακοινώνουμε εδώ».

Πρόκειται για τον ράπερ Lil Nas X ως μουσικό της χρονιάς, τον ηθοποιό Τομ Χόλαντ ως «υπερήρωα» της χρονιάς –υποδύεται τον Σπάιντερ-Μαν- και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς. 

«Ο Αντετοκούνμπο δεν θέλει να είναι το νέο πρόσωπο του NBA, αλλά πιθανότατα δεν μπορεί να το εμποδίσει να συμβεί ούτως ή άλλως – λόγω της ιστορίας της ζωής του εμπνέει, της ασύγκριτης αποφασιστικότητας στον ανταγωνισμό, του φυσικού του χαρίσματος και αυτής της εντυπωσιακής απόδοσης στα πλέι-οφ του ΝΒΑ. Το ότι δεν θέλει να γίνει το πρόσωπο του ΝΒΑ σημαίνει ότι ο Γιάννης συνήθως δεν κάνει πράγματα όπως εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφήσεις μόδας ή προσωπικές συνεντεύξεις με δημοσιογράφους, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η εξαίρεση», γράφει το GQ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το GQ τον επέλεξε ως αθλητή της χρονιάς Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM