Final Four 2025: Ξέσπασε σε κλάματα ο Εβάν Φουρνιέ- Τον παρηγόρησε ο Βασίλης Σπανούλης

Final Four 2025: Ξέσπασε σε κλάματα ο Εβάν Φουρνιέ- Τον παρηγόρησε ο Βασίλης Σπανούλης Facebook Twitter
0

Στιγμές έντονης συγκίνησης εκτυλίχθηκαν στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μονακό (68-78). Πρωταγωνιστής, όχι μόνο στο παρκέ αλλά και στην ανθρώπινη διάσταση του αγώνα, ήταν ο Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 31 πόντους, παλεύοντας σχεδόν μόνος του για την ανατροπή. Ωστόσο, στο φινάλε της αναμέτρησης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του και λύγισε, ξεσπώντας σε δάκρυα.

Τη στιγμή εκείνη τον πλησίασε ο Βασίλης Σπανούλης, προπονητής της Μονακό, και τον αγκάλιασε με σεβασμό και κατανόηση. Του είπε λίγα λόγια, προσπαθώντας να τον παρηγορήσει, σε μία εικόνα που συγκίνησε και ανέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού.

Ο Φουρνιέ αποχώρησε από το γήπεδο συγκλονισμένος, ενώ ο Σπανούλης, στη συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε τον ημιτελικό «ιδιαίτερο», σημειώνοντας: «Για εμένα, δεν έπαιξα μόνο απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά απέναντι στην οικογένειά μου. Δεν ήταν εύκολο. Οι παίκτες μου έκαναν απίστευτο step up και κάναμε μία μεγάλη νίκη».

Ο Έλληνας τεχνικός της Μονακό, στο πρώτο του Final 4 ως προπονητής, τόνισε ότι στόχος πλέον είναι η απόλυτη συγκέντρωση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής: «Πρέπει να ξεχάσουμε τη σημερινή νίκη και να προετοιμαστούμε για ένα ακόμη παιχνίδι».


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου θα ζητά από τις αθλήτριες να αποδεικνύουν το βιολογικό τους φύλο μέσω τεστ DNA

Αθλητισμός / Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου θα ελέγχει το βιολογικό φύλο των αθλητριών με τεστ DNA

«Για να αγωνιστείς στη γυναικεία κατηγορία, πρέπει να είσαι βιολογικά γυναίκα. Η ταυτότητα φύλου δεν μπορεί να υπερισχύει της βιολογίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Sebastian Coe
LIFO NEWSROOM
Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Αθλητισμός / Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση εκεί που το 1-1 δεν άλλαξε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί που η Αγγλία ήταν πιο ψύχραιμη και αποφασιστική στις εκτελέσεις
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM