Φαν ζήτησε από τενίστρια να βγάλουν selfie, στον δρόμο- Τώρα ετοιμάζεται να τον παντρευτεί

Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα: Φαν της ζήτησε να βγάλουν selfie στον δρόμο- Τώρα αρραβωνιάστηκαν Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πριν από δύο χρόνια ένας άγνωστος σταμάτησε την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στον δρόμο, της ευχήθηκε καλή τύχη στο US Open και της ζήτησε να βγάλουν selfie. Σήμερα, αυτός ο «άγνωστος» είναι ο αρραβωνιαστικός της τενίστριας

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα ανακοίνωσε στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκε το μοντέλο Άρθουρ Μπόρχες. Έναν άνθρωπο που γνώρισε απλά επειδή βαριόταν και αποφάσισε να πάει για μια βόλτα. «Με κέρδισες από το "γεια"», έγραψε η τενίστρια. 

Ήταν τον Αύγουστο του 2021, όταν η Ισπανίδα τενίστρια βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, για το US Open. «Το ξενοδοχείο μου ήταν κοντά στο Σέντραλ Παρκ και βαριόμουν, οπότε σκέφτηκα να βγω μια βόλτα», δήλωσε στο ισπανικό περιοδικό Hola, μιλώντας για τη γνωριμία της με τον Άρθουρ Μπόρχες. 

«Βγήκα έξω και τον πέτυχα στον δρόμο. Ξαφνικά, γύρισε και είπε “καλή τύχη στο US Open” και σκέφτηκα “ουάου, είναι τόσο όμορφος”», περιέγραψε. Οι δυο τους συνέχισαν να συναντιούνται τυχαία και τελικά άρχισαν να κάνουν μαζί περιπάτους. Σύντομα, ήρθαν πιο κοντά και ξεκίνησε η σχέση τους. 

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα περιέγραψε και την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον Άρθουρ Μπόρχες, ενώ έκαναν διακοπές. «Ήταν παράξενο. Σκεφτόμουν κάτι άλλο και όταν έκανε πρόταση γάμου, άρχισα να κλαίω. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Είπα “ναι” κλαίγοντας, ήταν πολύ ρομαντικό», δήλωσε το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. 

Ο γάμος, σημείωσε, θα γίνει το 2024, σε παραλία της Ισπανίας. Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα- που κατέκτησε το Roland Garros το 2016 και το Γουίμπλεντον την επόμενη χρονιά, γεννήθηκε στη Βενεζουέλα και εγκαταστάθηκε στην Ισπανία όταν ήταν έξι ετών. Ο Άρθουρ Μπόρχες- που όταν γνωρίστηκαν συνεργαζόταν με τον Tom Ford- γεννήθηκε στην Ισπανία και σε μικρή ηλικία μετακόμισε στη Φινλανδία. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM