Εξάχρονη μασκότ δεν έδινε την μπάλα για να ξεκινήσει αγώνας ράγκμπι

Εξάχρονη μασκότ δεν έδινε την μπάλα για να ξεκινήσει αγώνας ράγκμπι Facebook Twitter
0

Η μασκότ έκλεψε την παράσταση σε ματς ράγκμπι στην Αγγλία, καθώς δεν έδινε την μπάλα για να ξεκινήσει η αναμέτρηση. 

Η εξάχρονη, γνωστή ως Whizzy Rascal επρόκειτο να παραδώσει την μπάλα με ένα mini BMW, για την έναρξη της αναμέτρησης Warrington Wolves- Castleford. Όμως, πέρασε δύο φορές από τον διαιτητή, χωρίς να του τη δώσει, όπως είχε κανονιστεί. 

Το κορίτσι, η ταυτότητα της οποίας κρατείται μυστική για να αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στη σεζόν από την Warrington Wolves στη σεζόν έκλεψε την παράσταση γιατί συνέχισε να οδηγεί το αυτοκινητάκι της στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, η «παραδοσιακή» μασκότ της ομάδας, ο Wolfie της πήρε την μπάλα και την έδωσε στις δύο ομάδες που περίμεναν. 

Η ομάδα πήρε την ιδέα από το τηλεκατευθυνόμενο όχημα που παρέδωσε την μπάλα σε ματς του Euro 2020, το περασμένο καλοκαίρι. «Θέλαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν», εξήγησε εκπρόσωπος της Warrington Wolves. 

Όμως, το μπέρδεμα έγινε με το πού θα σταματούσε η Whizzy, καθώς το κοριτσάκι βρισκόταν πολύ χαμηλά, καθισμένη μέσα στο αυτοκινητάκι. 

«Υποτίθεται ότι θα παρέδιδε την μπάλα στον άνδρα με τα πράσινα, αλλά είπε ότι δεν μπορούσε να τον βρει, οπότε συνέχισε. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο χαιρετούσε τον κόσμο, ήταν φανταστικό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας. Τώρα, η 6χρονη θα παρακολουθήσει μαθήματα οδήγησης, αλλά θα επιστρέψει για το επόμενο εντός έδρας ματς του συλλόγου. 

Ο κόσμος στις κερκίδες το διασκέδασε ιδιαίτερα βλέποντας τη μικρή να οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο, δίχως να παραδίδει την μπάλα. Ανάμεσά της και η οικογένειά της. «Κλαίγαμε από τα γέλια. Αναρωτιόμασταν πού πάει», δήλωσε η θεία της. «Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εκείνη, λάτρεψε κάθε στιγμή μπροστά στον κόσμο», συμπλήρωσε. 

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM