Εθνική Ελλάδος: Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού

Εθνική Ελλάδος: Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μετά τον εντοπισμό κρούσματος στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, άμεση ήταν η κινητοποίηση για τη διενέργεια τεστ στους παίκτες ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν κολλήσει τον κορωνοϊό. 

Όπως διαπιστώθηκε νωρίτερα, ωστόσο, τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων βγήκαν αρνητικά. Κάτι ου σημαίνει πως η προετοιμασία της Ελλάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι με το Κόσσοβο στην Πρίστινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του UEFA Nations League συνεχίζεται κανονικά. 

Υπενθυμίζεται πως, χθες, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέλος της αποστολής της Εθνικής -που την Πέμπτη, αντιμετώπισε τη Σλοβενία και ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι του Nations League με το Κόσοβο στην Πρίστινα την Κυριακή- διαγνώσθηκε θετικό στον κορωνοϊό και απομονώθηκε, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Αθλητισμός / Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Η ιστορική αποστολή του 1954 στο Κ2 – το οποίο δεσπόζει στα σύνορα Πακιστάν και Κίνας – υπήρξε εμβληματική για την Ιταλία της μεταπολεμικής εποχής
LIFO NEWSROOM