Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Αναβάλλεται το ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Αναβάλλεται το ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεπ Facebook Twitter
Φωτ.: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Αναβολή του αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League αποφασίστηκε, με φόντο τα εκτεταμένα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία ενός οπαδού της ελληνικής ομάδας από Κροάτες χούλιγκαν.

Νωρίτερα σήμερα έλαβε χώρα σύσκεψη μεταξύ των αντιπροσώπων των δύο ομάδων και της ΕΛΑΣ, με την «Ένωση» να κατηγορεί τους αντιπάλους αλλά και την Αστυνομία για τα όσα συνέβησαν, πριν αποχωρήσει.

Η 

Ένας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του με μαχαίρι, έξω από το γήπεδο της ομάδας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν άλλα οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ