Ενθουσιασμός για την Εθνική μπάσκετ - Sold out o αποψινός αγώνας με τη Σερβία

Ενθουσιασμός για την Εθνική μπάσκετ - Sold out o αποψινός αγώνας με τη Σερβία Facebook Twitter
0

Το ελληνικό φίλαθλο κοινό έχει μεγάλες προσδοκίες για την πορεία της Εθνικής μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως ο αποψινός αγώνας της με τη Σερβία, ο τελευταίος στο τουρνουά Ακρόπολις, είναι ήδη sold out.  

Οι δύο ομάδες είναι αήττητες στους πρώτους δύο αγώνες τους στο τουρνουά και θα διεκδικήσουν απόψε την πρώτη θέση. Το sold out έγινε γνωστό από την ΕΟΚ: 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την σημερινή τρίτη και τελευταία ημέρα (18/8) του Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank, που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Τουρκία-Ιταλία (18:00) και Ελλάδα-Σερβία (20:30). Κατά συνέπεια, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Η ΕΟΚ και η Εθνική Ανδρών ευχαριστούν τους φιλάθλους για την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ: 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ