ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Εμμανουήλ Καραλής: Η στιγμή που σπάει το κοντάρι του, πάνω στο άλμα

Εμμανουήλ Καραλής: Η στιγμή που σπάει το κοντάρι του, πάνω στο άλμα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ένα ατύχημα, ευτυχώς χωρίς συνέπειες, «σημάδεψε» την εμφάνιση του Εμμανουήλ Καραλή στο μίτινγκ του Λεβερκούζεν. 

Την ώρα που ο Εμμανουήλ Καραλής επιχειρούσε την πρώτη του προσπάθεια στα 5,65 μ.- στο χθεσινό μίτινγκ- το κοντάρι του έσπασε, αλλά ευτυχώς ο πρωταθλητής του επί κοντώ έπεσε πάνω στο στρώμα

Αμέσως ο 24χρονος άλτης σηκώθηκε και έκανε νόημα για να δείξει πως είναι καλά. «Κακή ημέρα στο γραφείο σήμερα, αλλά όλα είναι καλά. Τελείωσα τον αγώνα δίχως τραυματισμό και περισσότερο “πεινασμένος” για τον επόμενο», έγραψε στο Instagram ο Εμμανουήλ Καραλής, δημοσιεύοντας το βίντεο από τον ατύχημα. 

Στο Λεβερκούζεν ο πρωταθλητής του επί κοντώ- που ήταν τέταρτος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο- πήρε την πέμπτη θέση με 5,45 μέτρα. Ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, ενώ αυτή τη σεζόν ο «αργυρός» πρωταθλητής Ευρώπης του κλειστού στίβου έχει περάσει τα 5,80 μ., ισοφαρίζοντας το ατομικό ρεκόρ του. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ