Δικογραφία για την επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δικογραφία για την επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Facebook Twitter
0

Η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας σχημάτισε δικογραφία για την επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσία οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης καθώς σχηματίστηκε δικογραφία και θα εξεταστούν μάρτυρες για την υπόθεση. Εν συνεχεία η αθλητική βία θα διαβιβάσει τον φάκελο στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τετάρτης σημειώθηκε επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να την καταγράφει με το κινητό του και να τη μεταδίδει live στα social media.

Περίπου 100 οπαδοί με 50 δίκυκλα κατευθύνθηκαν στο σπίτι του «ισχυρού άνδρα» του «τριφυλλιού», πετώντας πέτρες και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους περιμετρικά της οικίας του. Ωστόσο, το επεισόδιο διήρκησε λίγα λεπτά, με τους οπαδούς να απομακρύνονται πριν αφιχθούν στην περιοχή αστυνομικές δυνάμεις και προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Το συμβάν, το οποίο επιβεβαιώνει και η ΕΛΑΣ, αποτελεί δείγμα του «πράσινου εμφύλιου» που έχει ξεσπάσει στον ιστορικό σύλλογο, μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των οργανωμένων.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ