Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Έκανε live μετάδοση στο Instagram

Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Έκανε live μετάδοση στο Instagram Facebook Twitter
0

Άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο την επίθεση εξαπέλυσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κατέγραψε με το κινητό του όσα συνέβησαν, μεταδίδοντας τα επεισόδια live στο  Instagram. 

Χθες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ανακοινώσει πως η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι προς πώληση, ορίζοντας την τιμή στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα το απόγευμα, περίπου 100 άτομα πάνω σε 50 δίκυκλα κατευθύνθηκαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη του Τριφυλλιού, πετώντας πέτρες και γράφοντας συνθήματα στη μάντρα περιμετρικά της οικίας του.

Τα επεισόδια κράτησαν μόνο λίγα λεπτά και οι δράστες απομακρύνθηκαν πριν φτάσουν οι δυνάμεις της αστυνομίας. Στο βίντεο, διάρκειας περίπου 9 λεπτών, ο βιομήχανος και πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε ακούγεται να φωνάζει σε κάποιους από τους δράστες που έφτασαν ως τα κάγκελα, καταγγέλλοντας ότι κρατούν μαχαίρια. 

Προσοχή ακολουθούν εικόνες που ενδέχεται να ενοχλήσουν κάποιους από τους αναγνώστες

Ο 46χρονος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μεταξύ άλλων κάτοχος του 50% της εταιρείας SUPERFOODS Α.Ε και ιδιοκτήτης του ειδησεογραφικού ομίλου DPG Digital Media, ανακοίνωσε χτες πως ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση και αναζητείται αγοραστής. 

Κατά τον ίδιο, εκτιμητές ανεβάζουν την αξία της ΚΑΕ στα 75 εκατομμύρια ευρώ, «34 εκατομμύρια για το σήμα και 75 εκατομμύρια η συνολική επιχειρηματική αξία. Αλλά δεν θα πάρω πίσω τα λόγια μου, είπα 25 εκατομμύρια πέρυσι και δεν το αλλάζω».

«Μέχρι να βρεθεί αγοραστής, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα πορευτεί με ανθρώπους εμπιστοσύνης», συμπλήρωνε χθες ο κ. Γιαννακόπουλος, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος δεν θα έχει την παραμικρή εμπλοκή. Η ΚΑΕ θα βασίζεται «αποκλειστικά και μόνο στα έσοδά της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Όταν ρωτήθηκε γιατί ενώ, κατά δήλωσή του, η οικογένειά του έχει επενδύσει 450 εκατομμύρια στην ομάδα, ορίζει την τιμή στα 25 εκατομμύρια απάντησε «Αν συγκριθεί με τα χρήματα που έχουμε επενδύσει, η διαφορά είναι μεγάλη. Αλλά στη σημερινή εποχή δεν είναι λίγα τα 25 εκατομμύρια. Μπήκε αυτή η τιμή γιατί θέλω πραγματικά να έρθει κάποιος που αγαπά τον σύλλογο και θα τον κρατήσει ψηλά.»

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ