Champions League: Στη Λισαβόνα πιθανότατα το Final 8

Champions League: Στη Λισαβόνα πιθανότατα το Final 8 Facebook Twitter
EPA
0

Η UEFA φέρεται να έχει αποφασίσει ότι το Final 8 για την ολοκλήρωση της σεζόν στο Champions League θα γίνει στην Λισαβόνα.

Στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας υπάρχουν δύο μεγάλα γήπεδα, «Ζοζέ Αλβαλάδε» και το «Ντα Λουζ», και σύμφωνα με πληροφορίες, η UEFA θεωρεί ότι είναι ιδανική για τα εναπομείναντα παιχνίδια του Champions League.

Ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα διεξαχθούν με μία διαφορετική μορφή, αυτή των μονών αγώνων σε Final 8, ώστε να αναδειχθεί κανονικά πρωταθλητής, εν μέσω κορωνοϊού.

Εκτιμάται μάλιστα ότι το διήμερο 8-9 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ (2-1), Μπάγερν-Τσέλσι (0-3), Γιουβέντους-Λιόν (0-1) και Μπαρτσελόνα-Νάπολι (1-1).

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM