Το βίντεο του Ότο Ρεχάγκελ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Το βίντεο του Ότο Ρεχάγκελ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Το δικό του μήνυμα, έστειλε ο Ότο Ρεχάγκελ για τον εορτασμό της 200ής επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, μέσω ενός βίντεο, που κοινοποίησε η ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο.

Ο Γερμανός τεχνικός, που άφησε για πάντα τη «σφραγίδα» του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οδηγώντας την Εθνική Ελλάδας στην κατάκτηση του Euro 2004, έστειλε τις πιο θερμές ευχές του σε όλους τους Έλληνες, μιλώντας στα ελληνικά. 

Το μήνυμα του Ότο Ρεχάγκελ:

«Αγαπητοί μου φίλοι, Έλληνες.
Στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου για την εθνική σας επέτειο. Συγχαίρω την Ελλάδα για την 200η επέτειο της Επανάστασης. Η Ελλάδα, η χώρα που έζησα εννέα εκπληκτικά χρόνια, η χώρα που γνώρισα και ο κόσμος που συνάντησα, με έφεραν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και τη διαχρονική φιλία με τη Γερμανία.

Οι σχέσεις των χωρών μας πάνε πολύ πίσω στην ιστορία. Ο μεγάλος μας ποιητής Σίλερ έγραψε για παράδειγμα: "Και ο ήλιος του Ομήρου, κοίτα, μας χαμογελά". Με αυτά τα λόγια στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους Έλληνες».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ