ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

BBC: Ο Λιονέλ Μέσι πάει στην Ίντερ Μαϊάμι

BBC: Ο Λιονέλ Μέσι πάει στην Ίντερ Μαϊάμι Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε για το μέλλον του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι, μετά την αποχώρηση από την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με το BBC. 

Ο Αργεντινός αναμένεται να απορρίψει την πρόταση που του έχει κάνει η Αλ Χιλάλ, της Σαουδικής Αραβίας, η οποία ήταν μεγαλύτερη, αναφέρει το βρετανικό δίκτυο. Η συμφωνία του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι περιλαμβάνει συνεργασία με brands όπως η Adidas και η Apple, αναφέρει ακόμη το BBC. 

Ο 35χρονος ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη για άλλη μία σεζόν, όμως επειδή δεν δέχθηκε καμία ικανοποιητική προσφορά, στο τέλος η επιλογή έγινε ανάμεσα στην Ίντερ Μαϊάμι και την Αλ Χιλάλ, σημειώνει το βρετανικό δίκτυο. 

Το προηγούμενο διάστημα όλα έδειχναν ότι ο Λιονέλ Μέσι θα πήγαινε στη Σαουδική Αραβία, όπου θα έπαιζε στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Καρίμ Μπενζεμά. Όμως, τελικά φαίνεται πως στράφηκε προς την Ίντερ Μαϊάμι για διάφορους λόγους, μεταξύ άλλων ο τρόπος ζωής αλλά και η συμφωνία με μεγάλα brands

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη σπίτι στο Μαϊάμι. Αν και ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, οι περιορισμοί του Financial Fair Play που θα ισχύσουν την επόμενη σεζόν στη La Liga το κατέστησαν αυτό αδύνατο. 

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το 2021, έπειτα από 21 χρόνια στον σύλλογο, του οποίου είναι ο κορυφαίος σκόρερ με 672 γκολ. Τα δύο χρόνια που έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν, η ομάδα κατέκτησε ισάριθμους τίτλους στο πρωτάθλημα, αλλά δεν είχε επιτυχία στο Champions League. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ