Ασράφ Χακίμι: Η σύζυγός του ήθελε τη μισή περιουσία στο διαζύγιο, αλλά είναι όλα γραμμένα στη μητέρα του

Ασράφ Χακίμι: Η σύζυγός του ήθελε τη μισή περιουσία στο διαζύγιο, αλλά είναι όλα γραμμένα στη μητέρα του Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/Rungroj Yongrit
0

Η σύζυγός του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν ΖερμένΑσράφ Χακίμι, Ίμπα Αμπούκ, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από καταγγελία που κατέθεσε σε βάρος του μία 24χρονη για σεξουαλική κακοποίηση.

Η καταγγέλλουσα ανέφερε πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής την κακοποίησε ενώ η γυναίκα του, η οποία είναι διάσημη ηθοποιός στην Ισπανία, έλειπε από το σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. 

Η Αμπούκ ζητούσε τη μισή από την περιουσία του παίκτη, αλλά φαίνεται πως η επιθυμία της δεν θα εκπληρωθεί λόγω νομικού κολλήματος.

Ενημερώθηκε από τους δικηγόρους της πως το σύνολο της περιουσίας του Χακίμι είναι γραμμένο στ΄όνομα της μητέρας του και ο ίδιος δεν διαθέτει ιδιοκτησιακό καθεστώς σε τίποτα απ΄όσα απέκτησε από την καριέρα του στο ποδόσφαιρο. 

Οι μισθοί του έμπαιναν σε τραπεζικό λογαριασμό στ΄όνομα της μητέρας του, εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ και κάθε άλλο περιουσιακό του στοιχείο τής ανήκει. 

Παρότι τα νέα προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια της Αμπούκ, σημειώνεται πως διαθέτει και η ίδια σημαντική περιουσία και δεν θα πασχίσει για να ζήσει. 

Με πληροφορίες από Marca

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ