«Ασημένιος» ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης

«Ασημένιος» ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης Facebook Twitter
0

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ. 

Αυτό είναι το τέταρτο συνεχόμενο μετάλλιο που κατακτά ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο 22χρονος αγωνίστηκε στον τελικό των 79 κιλών ελευθέρας, αντιμετωπίζοντας τον Ουκρανό Βασίλη Μιχαΐλοφ. 

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης προηγήθηκε με 1-0, καθώς ο αντίπαλός του δέχθηκε συνεχείς παρατηρήσεις. Ο Ουκρανός πήρε στη συνέχεια το προβάδισμα με 2-1 και τελικά τη νίκη με 3-1. 

Στην ίδια διοργάνωση, ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ προκρίθηκε στον τελικό των 86 κιλών ελευθέρας, έπειτα από νίκη με 5-0 επί του Σλοβάκου Μπόρις Μακόεφ. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ, από το Σαν Μαρίνο. 

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει ο Αζαμάτ Χοσόνοβ, ο οποίος προκρίθηκε στον μικρό τελικό των 125 κιλών ελευθέρας, όπου θα βρεθεί κόντρα στον Ούγγρο Ντάνιελ Λιγκέτι.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM