Απόπειρα δωροδοκίας κατήγγειλε ο Βράνιες - Η αντίδραση της ΑΕΚ

Απόπειρα δωροδοκίας κατήγγειλε ο Βράνιες - Η αντίδραση της ΑΕΚ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI
0

Για «στήσιμο» παιχνιδιού στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018 έκανε λόγο ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος πρώην σεντερ μπακ της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου Kurir της Σερβίας, με θέμα τη στοιχηματική μαφία και τα τεράστια ποσά που διακινούνται σε Ασία και Ευρώπη μέσα από στημένους αγώνες.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε υπάρξει στην καριέρα του περιστατικό, στο οποίο του προτάθηκε η συμμετοχή σε «στήσιμο» παιχνιδιού, απάντησε καταφατικά και αναφέρθηκε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που διακόπηκε λόγω επεισοδίων τον Μάρτιο του 2018.

Μία υπόθεση για την οποία ωστόσο η ΑΕΚ δηλώνει πλήρη άγνοια. «Πρώτη φορά το ακούμε» ήταν η αντίδραση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μόλις πληροφορήθηκε τη συνέντευξη Βράνιες.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις που έδωσε στο συγκεκριμένο θέμα:

Έχει συμβεί ποτέ κάποιος να σας προσφέρει χρήματα για να στήσετε παιχνίδι;


- «Είχα αυτή την εμπειρία όταν έπαιζα για την ΑΕΚ. Καθόμουν στο σπίτι μου ένα βράδυ, το τηλέφωνο χτύπησε. Ήταν ένας ατζέντης ποδοσφαιριστών από τη Σερβία. Προσπάθησε να στήσει ένα παιχνίδι που όλοι ξέρουν καλά. Ηταν ο αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έβγαλε όπλο. Προσπάθησε να με απειλήσει. Δεν συμφώνησα σε αυτό και ενημέρωσα το σωματείο σχετικά. Το δικό μου κλαμπ αντέδρασε».

Σας πρόσφερε κάτι ξεχωριστό;


- «Προσπάθησε με κάθε τρόπο. Ξεκίνησε με μια ευχάριστη συνομιλία και μετά άρχισε να απειλεί ότι οι άνθρωποι του θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τα πάντα για μένα. Τους είπα, ελάτε και θα δούμε τι θα συμβεί».

Φοβήθηκες;


- «Δεν φοβόμουν καθόλου, γιατί ξέρω ποιος είναι ο πρόεδρος του συλλόγου μου. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να χάσουν, όχι εγώ».

Έχετε μιλήσει με άλλους ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, διευθυντές; Ποιες είναι οι εμπειρίες τους;


- «Δεν μίλησα πολύ, γιατί ειλικρινά δεν με νοιάζει ποτέ. Για μένα, τα χρήματα δεν είναι τίποτα μπροστά στη ζωή. Δεν είναι το να πάρεις χρήματα. Θα πωλούσες τον εαυτό σου, την ομάδα σου, τον προπονητή σου, τους οπαδούς που προσφέρουν στήριξη στους παίκτες. Δεν υπάρχει ποσό για το οποίο θα έκανα αυτό».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Αθλητισμός / Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Η απόφαση της λίγκας να διεξαχθεί ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στις 20 Δεκεμβρίου στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τους προπονητές των ομάδων
LIFO NEWSROOM
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Η Ολυμπιακή Φλόγα, το φως που δεν σβήνει ποτέ, θα ανάψει ξανά στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία εννέα ημερών πριν καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια ταξιδέψει στην Ιταλία
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εδώ ξεκίνησα, εδώ θέλω να τελειώσω» - Τι σκέφτεται να κάνει αφού αποσυρθεί

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαράϊα - «Όταν την είδα για πρώτη φορά, μου θύμισε τη μητέρα μου» - Όσα είπε για την καριέρα του, την οικογένειά του και τον ρατσιμό
LIFO NEWSROOM